Latex spuiten

Super strakke wanden vragen om een super strakke wandafwerking. Geen zichtbare structuur van roller of kwast maar een schitterend vlak en strak resultaat. Spreekt dit u aan? Kies dan voor wandafwerking met Latex spuiten.

Waarom

Het rollen van wanden is in veel gevallen een goede optie. Wanneer het resutlaat echter super strak moet zijn, dient er gebruik gemaakt te worden van een andere methode.

Rollers en kwasten laten altijd, hoe mooi de verf ook uitvloeit, een lichte zichtbare structuur achter. De vorm en soort van de roller, de manier verven en de temperatuur bepalen de intensiteit hiervan.

Latex spuiten is daarom, boven roller en kwast, zeer geschikt voor een super strak eindresultaat.

Werking

Omdat de ruimte wordt gespoten dienen alle vlakken en voorwerpen die niet bespoten mogen worden verwijderd of afgeplakt te worden. Dit om te voorkomen dat verdwaalde verfnevel deze vlakken eventueel raken.

Vervolgens wordt de verf door onze professionele spuiters voorbereid en aangebracht op wand en/of plafond met een Airless spuitmachine.

U behoudt natuurlijk altijd de mogelijkheid om afwijkende kleuren te gebruiken voor wanden onderling en/of het plafond.

Voordelen

Een belangrijk voordeel van latex spuiten is snelheid. Hoewel de voorbereiding meer tijd kost dan bij traditionele wandafwerking is het spuiten van latex aanzienlijk sneller. Een flinke woonkamer is in één uur te behandelen.

Bovendien is het mogleijk snel na elkaar meerdere lagen aan te brengen. In traditionele zin zal, wanneer de vorige laag nog nat is, de roller deze vorige laag van de wand aftrekken. Bij latex spuiten is dat niet het geval.

Uw woonkamer van een donkere naar lichte kleur is dus binnen één dag gedaan.